lørdag 9. april 2011

hekkel..

Jeg gleder meg til Juli! 
<3
Jeg gleder meg noe så innmari!

Derfor har det gått utover hobbyaktivitetene mine,
og dette pannebåndet kom til liv:Harnas er det dyrereservatet jeg skal til. :)<3

6 kommentarer:

 1. Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din, og måtte bare si at vi er nok på Harnas samtidig! :) Oppstartdatoen min er 22 juli og skal være der 4 uker! Når drar du dit? :D

  Stine

  SvarSlett
 2. Hei! Så morro! Jeg skal også 22.Juli, og blir der 5 uker! Så hyggelig å vite at det er noen andre fra Norge også!! :D Når ankommer du Windhoek?

  SvarSlett
 3. drar fra oslo 20. juli klokka 13:55 og ankommer windhoek 21. juli klokka 10:45 :D! du da?

  SvarSlett
 4. Jeg drar 19:10, og ankommer 14:20, så da er vi akkurat ikke på samme fly. hehe... MEN, har bluecrane safaris ordnet overnatting for deg? For da havner vi kanskje samme sted for natten. ;D

  SvarSlett
 5. Jeg har andre billetter nå, og ankommer også Windhoek klokka 14:20!! Men drar fra Oslo 16:55, drar fra London 21:20, og fra Johannesburg 13:20. Da er vi kanskje i allefall på samme fly fra Johannesburg? :) Ingen har ordnet overnatting for meg.. tenkte å se litt på det til uka egentlig.. Hvis du bruker for eksempel msn kan du legge meg til på stine__j@hotmail.com (med to understreker)om du vil da :)

  SvarSlett
 6. Cool! :) Da er vi på samme fly fra Johannesburg ja. :D
  Jeg bruker for det meste facebook egentlig. Har msn, men logger meg sjelden på. Men du kan finne "Silje Bare" på facebook hvis du er der. :)

  SvarSlett